‘Werving & Selectie is meer dan een CV sturen’. 

Kennismaking:

Laten we eerst persoonlijk kennis maken, een website geeft een gevoel maar pas in een gesprek zien we of er een match is en wij het recruitment bureau zijn wat u zoekt. Een kandidaat beoordelen we immers ook niet alleen op basis van CV dus gaan we ook met u graag een gesprek aan.

Profiel:

We bespreken we het gezochte profiel van de persoon die u zoekt. Door goed door te vragen krijgen we goed beeld van harde en zachte eisen, competenties en persoonlijkheid. Zodoende krijgt u ook alleen kandidaten te spreken die passen in uw team en wellicht is het ook goed om een vacature eens tegen het licht te houden om te zien waar aanpassingen nodigen zijn en of de samenstelling van uw team wel optimaal is. Zo weten we goed wie we gaan benaderen voor uw vacature.

Werving:

Wij zijn altijd op zoek naar de beste Sales dus hebben we een zeer goed netwerk waar we uit kunnen hunten. Alle SalesCapital consultants nemen naast minimaal 10 jaar recruitment ervaring ook een uitgebreid netwerk mee. We werven via eigen headhunt activiteiten en proactief benaderen van kandidaten en we spreken mensen die reageren op de vacature via onze site en andere sites waar we vacature uitzetten. Na een telefonische screening worden interessante kandidaten uitgenodigd voor een persoonlijk intakegesprek.

Unieke Selectie & Sales Assessment:

Met ons eigen SalesProfiel assessment interviewen we niet alleen goede kandidaten maar nodigen we hen uit om enkele specifieke business cases te maken en presenteren die 100% aansluiten op uw verkoopomgeving en klanten. Zo verkrijgen we een compleet beeld van het individu, het Sales niveau en wijze waarop men uw diensten en/of producten verkoopt. Ook zien we belangrijke persoonlijke karakter eigenschappen die we matchen aan het type persoon dat u zoekt.

Presentatie & gesprekken:

Uit de beste kandidaten krijgt u een overzicht van hun CV & Salesprofiel. De kandidaten die op bij u op gesprek gaan geven een presentatie over zichzelf en hoe zij uw de functie invullen. Dit geeft een compleet beeld over de kandidaat en of hij/zij diegene is die u zoekt.