Over ons: SalesCapital is onderdeel van SalesMagazine.nl en opgericht door Marcus Hinrichs & Marc Trebels, twee ervaren commercieel managers die zelf tientallen jaren op zoek waren naar goede Sales- en Accountmanagers en weten hoe belangrijk het is om de juiste persoon in je verkooporganisatie te krijgen. Toen we zagen dat veel collega managers ook veel tijd kwijt waren met het werven van goede sales- en accountmanagers hebben we in 2008 de stap genomen om SalesMagazine & SalesCapital te starten.

Onze missie: ‘’Onze klanten zijn niet bezig met het vullen van een vacature, maar zijn een succesvolle (sales)organisatie aan het bouwen’’. Vanuit die gedachte zoeken wij geschikte kandidaten. We kijken niet alleen naar de vacature maar of iemand echt past bij de organisatie en wat deze persoon gaat toevoegen.

Onze waarde: Wij weten wat de impact is van een goede sales, en als je dat weet gaat de discussie niet over of je in- of extern gaat werven, het gaat om de juiste Sales- of Accountmanager in je team te hebben. Met ons eigen SalesMagazine hebben we een uniek medium in Nederland waarmee wij dagelijks met duizenden sales in contact staan. Zo kunnen we uw vacature snel onder de aandacht brengen en de juiste mensen bij u aan tafel krijgen.

De afgelopen 10 jaar hebben we hard gewerkt om een zeer mooi netwerk van sales op te bouwen. Bent u op zoek naar een goede sales- of accountmanager? We komen graag langs om u te helpen!