Kunnen we helpen bij je volgende stap?

Wij zijn altijd op zoek naar Sales- en Accountmanagers. Onze klanten hebben namelijk zowel actieve als latente vacatures. We kennen onze relaties goed en vaak al erg lang. We weten welke klanten altijd openstaan voor goede mensen. Dat heeft als voordeel dat als er geen actuele vacature openstaat kunnen we toch kunnen helpen door een warme introductie.

We onderscheiden ons als bureau in het feit dat we ons werk vooral erg leuk vinden. Natuurlijk, we verdienen aan een plaatsing, maar we zijn in 2008 begonnen met ons bureau omdat we op een mooie manier wilden ondernemen. Deze passie hebben we nog steeds.

In een persoonlijk gesprek kijken we goed waar je kwaliteiten liggen, ambities, ontwikkeling die je nog wilt maken en welke organisaties die uitdaging kunnen bieden waar je waardevol bent en omgekeerd.

Wat is mijn volgende stap? Veel succesvolle sales zitten na verloop van tijd in een comfortzone. Dan kan het goed zijn om na te denken over een volgende stap.

Graag komen we met u in contact, dat kan via deze button zodat je via het inschrijfsysteem meteen in onze Database komt, of neem eerst persoonlijk contact op voor een goed gesprek via info@salescapital.nl

SalesCapital staat voor een match aan beide zijden, ook naar kandidaten toe willen we ons positief onderscheiden.