In 1 opslag zien waar ontwikkelpunten liggen!

Een assessment kan een waardevol instrument zijn om uw kandidaat te toetsen aan enkele harde criteria die nodig zijn in het succesvol uitoefenen van uw vacature. Wellicht dat die toetsing niet in een persoonlijk gesprek kan worden gedaan, of niet volledig.

Omdat we geloven in een onafhankelijk beeld doen wij niet zelf het assessment. We werken met Insinght Discovery & SalesStep als tools daar we geloven in assessments die niet aangeven of iemand geschikt is, maar meer hoe iemand in elkaar steekt, welke kracht men heeft en welke ontwikkelpunten er zijn. Een uiterst effectieve tool als ondersteuning in de laatste gesprekken om de juiste sales- of accountmanager te selecteren.

Na afloop van het assessment zal uitvoerig met de kandidaten worden gesproken over de test. De kandidaat kan daarin aangeven wat men nog wil toevoegen. U ontvangt van SalesCapital een compleet verslag van de uitkomsten over het afgenomen assessment. Dit bestaat uit een toelichting over de drijfveren, motieven, gedrag, persoonlijkheidsprofiel van InsightDiscovery of SalesStep, uitkomsten van de praktijkopdrachten en gesprekken.

Voor meer informatie over het assessment vraagt u een offerte op via assessment@salescapital.nl of bel naar 079-8200251